skip to Main Content

SpinaliS Dent

996,00 1.048,46 

Šifra: 329 Kategorija:

Opis

Zobozdravniški stol SpinaliS Dent – stol za posebne poklice

Zobozdravniški stol SpinaliS Dent je razvit za posebne poklice kot so okulisti, zobozdravniki, zobni tehniki… Pri teh poklicih se uporabnik nagiba nad pacienta ali nad delovni površino obenem pa imeti možnost prostega gibanja. Zahvaljujoč gibljivemu sedalu lahko tudi pri tako zahtevnem poklicu skrbite za aktivno in pravilno sedenje.

Ledveni del se lahko premika levo in desno in tako služi tudi kot opora komolcema.

Velikokrat se govori o zobozdravniškem stolu in pri tem mislimo na stol za pacienta, ki mora pacientu nuditi dobro počutje, hkrati pa mora biti iz odpornih materialov. Vendar potrebuje tudi zobozdravnik ergonomski stol.

Zobozdravniki se pri svojem sklanjajo nad pacientom in pri tem se njihov hrbet nenaravno upogiba. To lahko hitro privede do poškodb in bolečin, zato je zobozdravniški stol izredno pomemben pripomoček, ki ga ne gre zanemariti. Prav je, da zobozdravnik stol pred nakupom tudi preizkusi v ordinaciji. Zobozdravniški stol SpinaliS Dent omogoča uporabniku, da ohrani maksimalno gibljivost in da ne pride do poškodb hrbtenice pri nagibu, saj bi mu poškodbe onemogočile opravljanje dela, hkrati pa lahko pacienta zaradi bolečine v hrbtenici tudi poškoduje.

Opcije stola Dent – zobozdravniški stol

Osnovni model zobozdravniškega stola SpinaliS Dent je na voljo le v kromiranem ogrodju skupaj z obročem za noge in v treh barvah antibakterijske tkanine (beige, temno modra in svetlo zelena). Antibakterijska tkanina je primerna za posebna delovna okolja kjer je sterilnost izredno pomembna. Tkanina je enostavna za vzdrževanje. Sedalni del zobozdravniškega stola je gibljiv v vse smeri, leveni del pa je gibljiv neodvisno od sedalnega dela.

Še en stol, ki je prav tako primeren za posebne poklice je SpinaliS Rodeo.

Dodatne informacije

Teža 17 kg
Dimenzije 58 × 53 × 62 cm
Ogrodje

Krom ogrodje

Barve tkanin

P503 modra antibakterijska tkanina, P518 svetlo zelena antibakterijska tkanina (€+), P901 bež antibakterijska tkanina

Model

SpinaliS Dent

Back To Top