skip to Main Content

SpinaliS Smart

585,00 746,04 

Šifra: 208 Kategorija:

Opis

Žoga za sedenje oz. stol žoga SpinaliS Smart brez naslona in ročic je idealna rešitev za prostorske stiske 

Stol SpinaliS Smart je najboljši približek žoga za sedenje oz. ortopedski žogi. Stol ima nastavitev višine sedalnega dela, ledvena opora pa je fiksna. Sedalni del je kot pri vseh modelih gibljiv v vse smeri. Zaradi okroglega in majhnega sedalnega dela je zelo lahko vodljiva po prostoru. Ta stol, ki je podoben kot  žoga za sedenje najbolj sili k pravilni drži, saj si ne moremo pomagati z naslonom.

Stol je bil razvit za uporabnike, ki opravljajo sedeče delo vendar zaradi narave dela na potrebujejo naslona oz. imajo majhne delovne pozicije. Stol, ki je kot žoga za sedenje je idealen za proizvodnjo, trgovinske pulte, banko, delo za blagajno ali za tiste ki opravljajo tehnične poklice; zobozdravniki, zobni tehniki, zlatarji, kozmetičarke…) kjer se uporabnik nagiba nad delovno površino in ne uporablja naslona. Prav tako je stol Smart oz. ortopedska žoga idealen za domačo uporabo saj zavzame zelo malo prostora in ga lahko potisnemo pod mizo.

Prav Smart, ki je kot žoga za sedenje, nam omogoča, da na stolu res pravilno sedimo. Na takem stolu, ki nima pravega naslona težko goljufamo, težko se izključimo. Resnično nas sili k vzravnani drži in posledično krepitvi mišic. Idealen je za nekaj urno uporabo, pri večurni uporabi pa vseeno priporočamo, da ima ergonomski stol tudi naslon za hrbet. Žogo za sedenje oz. Smart pa lahko imamo doma za kratkotrajno večerno sedenje ali če v pisarni presedimo le nekaj ur, ne pa cel delavnik.

Prava žoga za sedenje ima v primerjavi s stolom Smart kar nekaj pomanjkljivosti; ker je iz gume se na njej potimo, nima ledvene opore, ki služi kot zaščita da ne pademo, nima kolesc za premikanje, ko se izprazni jo je potrebno ponovno napihniti….

Opcije stola SpinaliS Smart

Osnovni model je na voljo v črnem ogrodju v devetih barvnih odtenkih. Tkanina je Renna, bombažna tkanina obdelana v videz usnja. Izberemo lahko tudi kovinsko ogrodje in nestandardne barve.

žoga za sedenje

Dodatne informacije

Teža 15 kg
Dimenzije 58 × 53 × 62 cm
Ogrodje

Črno ogrodje, Krom ogrodje

Barve tkanin

R901 bela (€+), R119 bež (€+), R127 zelena (€+), R201 oranžna, R303 rdeča, R304 bordo, R410 fuksija (€+), R500 temno modra, R502 kraljevsko modra, R604 temno zelena, R711 siva, R824 rjava, R904 črna

Model

SpinaliS Smart

Back To Top