skip to Main Content

SpinaliS Ergonomic

670,00 

Šifra: 8 Kategorija:

Opis

Ergonomski stol po ugodni ceni

Ergonomski stol SpinaliS Ergonomic je med zadnjimi prišel v družino ergonomskih stolov SpinaliS in je hkrati najugodnejši model v družini. Njegov dizajn in karataristike so rezultat večletnih izkušenj na področju ergonomskih stolov SpinaliS. Ergonomic, kot tudi ostali modeli ergonomskih stolov SpinaliS, ponuja ogromno svobode pri sedenju a hkrati zdrav način sedenja brez poškodb in bolečin.

Ergonomski stol Ergonomic je primeren tako za domačo uporabo kot tudi za nekaj urno sedenje v pisarni. Dostopen je po ugodni ceni, saj smo že pri samem razvoju stola vložili ogromno truda za optimizacijo stroškov posameznih delov, da bi dobili stol, ki je dostopen vsaki hrbenici. Ergonomski stoli SpinaliS Ergonomic so edini model s hrbtiščem, ki ima možnost regulacije le sedalnega dela. Naslon in ročice pri tem modelu ostajajo fiksne. Je odlična rešitev za vse ki želijo povečati kvaliteto sedenja po ugodni ceni.

Te ergonomski stoli so idealni za vse ki stol SpinaliS že uporabljajo pri svojem delu in želijo zdravo sedenje uporabljati tudi za kakšno uro sedenja doma. Prav tako je idealna izbira za dijake in študente. Skratka je odlična rešitev za vse, ki želijo povečati kvaliteto sedenja po ugodni ceni.

Za večurno sedenje vseeno priporočamo stol SpinaliS, ki ima tudi regulacijo višine ročic in naslona (Basic, Apollo, Hacker, Navigator, Spider ali Pilot).

Ergonomski stoli Ergonomic imajo naslon v celoti v mreži. Mreža se lepo poda telesu, je udobna, mehka in malenkost raztegljiva. Je visoko kvalitetna in ni težav s trganjem.

Vsi ergonomski stoli SpinaliS so patentno zaščiteni in omogočajo aktivno sedenje. Dejstvo, da je Ergonomic najcenejši v naši družini pa pomeni le prihranek pri mehanizmu naslona in blazinjenju naslona, ne pa slabše kvalitete stola.

Opcije ergonomski stol SpinaliS Ergonomic

Ergonomski stol SpinaliS Ergonomic je na voljo v črnem podnožju in sicer v dveh tkaninah: mikrofibra ali Renna z zelo kvalitetno in vzdržljivo mrežo. Barvnih kombinacij skupno ponujamo kar petnajst.

ergonomski stol

Dodatne informacije

Teža 17 kg
Dimenzije 87 × 55 × 62 cm
Ogrodje

Črno ogrodje

Barve tkanin

K119 bež, K502 kraljevsko modra, K510 temno modra, K736 siva, K904 črna, R119 bež (€+), R303 rdeča, R500 temno modra, R502 kraljevsko modra, R711 siva, R824 rjava, R904 črna

Model

SpinaliS Ergonomic

Back To Top