skip to Main Content

SpinaliS Apollo

920,00 1.132,28 

Šifra: 285 Kategorija:

Opis

Ortopedski stoli SpinaliS Apollo so najbolj priljubljeni pri nežnejšemu spolu

Ortopedski stoli SpinaliS Apollo s svojim gibljivim sedalom vam omogoča, da med sedenjem krepite hrbtne in trebušne mišice in da ohranjate v času sedenja vedno pravilno držo. Sedalni del ima nežne stranske blazinice, ki nudijo oporo medenici. Sedalni del je nastavljiv po višini. Naslon nudi dobro oporo ledvenemu predelu in je prav tako nastavljiv po višini skupaj z rokonasloni.

Neprimeren stol, na katerem preživite skoraj tretjino dneva je lahko vzrok za raznorazne težave: zmanjšana delovna učinkovitost, razdražljivost, slabo počutje, slaba prekrvavitev, utrujenost, bolečine v hrbtenici, mravljinčenje v rokah in nogah…

Zaradi dobre ledvene opore so ortopedski stoli SpinaliS Apollo zelo priljubljeni pri nežnejšemu spolu, kar pa ne pomeni, da se ga moški branijo. Ergonomski stol Apollo je prava izbira za vašo pisarno in vašo hrbtenico.

Ortopedski stoli Apollo so skupaj z modelom Hacker najbolj prodajan model. Za nekaj odstotkov prednjači model Hacker. Pri modelu Hacker najdemo procentualno nekaj več moških, pri Apollu pa ravno nasprotno, pri srcu je predvsem nežnejšemu spolu.

Stol ima vse nastavitve, ki jih mora imeti ergonomski stol, in sicer nastavitev višine sedalnega dela in nastavitev višine naslona in ročic. Naslon in ročice se regulirajo sočasno. Za to obstaja razlaga in sicer, da če samo komolce ob telo, so vedno v višini popka. To pomeni tako pri nizkih osebah, kot pri višjih. Torej če je potreba da dvignemo naslon, je potreba tudi po dvigu ročic.

Ortopedski stoli Apollo vas usmerijo v pravilno in vzravnano držo. Naslon je ravno prav visok za povprečno visoke osebe, saj seže do ramen.

Opcije stola SpinaliS Apollo

Osnovna izvedba ortopedskega stola Apollo je na voljo v črnem podnožju v devetih barvnih odtenkih. Renna je bombažna tkanina obdelana v videz usnja. Vsebuje cca 80% bombaža zaradi katerega tkanina diha in 20% poliuretana. Je zelo odporna in enostavna za vzdrževanje, saj jo le pobrišemo z mokro krpo. Kot opcijo lahko izberemo tudi kromirano podnožje in nestandardne barve.

ortopedski stoli

Dodatne informacije

Teža 18 kg
Dimenzije 58 × 53 × 62 cm
Ogrodje

Črno ogrodje, Krom ogrodje

Barve tkanin

R901 bela (€+), R119 bež (€+), R127 zelena (€+), R201 oranžna, R303 rdeča, R304 bordo, R410 fuksija (€+), R500 temno modra, R502 kraljevsko modra, R604 temno zelena, R711 siva, R824 rjava, R904 črna

Model

SpinaliS Apollo

Back To Top