skip to Main Content

SpinaliS Stylist

580,00 

Šifra: 230 Kategorija:

Opis

Frizerski stoli SpinaliS Stylist

Stol Stylist je bil ustvarjen za brivce in frizerje, ki morajo sedeti po več ur preživetih stoječih, kar jim omogoča, da brez težav nadaljujejo z delom. Frizerski stoli SpinaliS Stylist omogočajo pravilno in zdravo držo za vse, ne glede na finančne zmožnosti. Zahvaljujoč premišljeni izbiri materialov in optimizaciji sestavnih delov je podjetju SpinaliS uspelo ustvariti izdelek, ki mu zaradi svoje funkcionalnosti ni treba zavidati nobenega drugega modela stolov. SpinaliS zagotavlja tako aktivno in popolno sejo, kot tudi stroškovno učinkovitost.

Frizerski stoli Stylist so rezultat dolgoletnih izkušenj. Njihova glavna značilnost je majhnost, ustreza vsem, ki v delovnem okolju potrebujejo zdravo in pravilno sedenje. Ta model ergonomskega stola omogoča veliko svobodo gibanja, ponuja sedež ki vas razbremeni bolečin, s čimer se poveča vaša produktivnost. Na voljo je po ceni, ki je dostopna vsem, saj smo se med načrtovanjem trudili biti pozorni na proizvodne stroške, da bi jih optimizirali in omogočili dostop do vseh hrbtnih strani.

Marsikdo je prepričan, da sedeče delo ni najboljše, vendar tudi stoječe delo prinaša negativne posledice na telo. Raziskava o tveganju zdravja za frizerje je pokazala, da ima kar 70% vseh frizerjev, kot posledica opravljanja dela, težave v hrbtenici, vratu in ramenih. Kar nekaj jih ima posledično težave tudi z nogami, predvsem ožiljem in utrujenostjo. Idealna je torej kombinacija obojega, sedečega in stoječega dela.

Frizerji, ki v večini opravljajo svoje delo stoje, lahko sedaj preizkusijo frizerski stol, ki je bil izdelan prav za njih. Frizerski stoli SpinaliS Stylist pomenijo olajšanje marsikateremu frizerji in frizerki saj lahko končno razbremenijo svoje noge, hkrati pa ohranjajo aktivno držo in krepijo mišice. Frizerski stoli Stylist blagodejno vplivajo na probleme vratu in ramen, hkrati razbremenjujejo pritisk na noge in stopala.

Sedalni del se dvigne izjemno visoko in je tudi manjši, kot pri ostalih SpinaliS stolih, in s tem tudi lažje vodljiv okrog stranke. Blazinjen je v umetno usnje.

Dodatne informacije

Teža 11 kg
Dimenzije 46 × 50 × 51 cm
Model

SpinaliS Stylist

Ogrodje

Črno ogrodje

Barve tkanin

G904 črna

Back To Top