skip to Main Content

SpinaliS Pilot

2.350,00 2.853,86 

Šifra: 337 Kategorija:

Opis

Direktorski pisarniški stoli SpinaliS Pilot so najprestižnejši stoli v družini SpinaliS

Direktorski pisarniški stol SpinaliS Pilot nudi aktivno sedenje skupaj z udobjem. Sedalni del z zračno blazino, ki je nastavljiv po višini, je tudi gibljiv v vse smeri in s tem sledi nagibu vašega telesa. Naslon je prav tako, skupaj z ročicami, nastavljiv po višini. Stol se zaključi z udobnim naslonom za glavo. Ima pa direktorski stol Pilot še nastavitev, ki je ostali SpinaliS stoli nimajo, in sicer nastavitev ledvenega dela. Je tudi edini usnjen pisarniški stol v družini SpinaliS.

Direktorski pisarniški stoli Pilot so namenjeni drznim uporabnikom. Stol je kombinacija udobja, prestiža in zdravja, ki prepriča tudi najbolj zahtevne. Namenjen je vsem, ki si radi privoščijo le najboljše in ki so odgovorni do sebe in svojega zdravja.

Ker je stol narejen v usnju in alcantari, dveh zelo prestižnih in kvalitetnih tkaninah, lahko rečemo, da ima stol res dolgo življenjsko dobo. Marsikdo se sprašuje glede usnja in potenja, saj velja, da usnje ne diha. Vendar so direktorski pisarniški stoli Pilot izdelani tako, da zračne blazinice omogočajo čim več kroženja zraka in je s tem manj možnosti, da bi prišlo do potenja uporabnika stola.

Prestiž, kakršnega bi želeli vsi. Izberite ga tudi vi.

Opcije stola SpinaliS Pilot – direktorski pisarniški stoli

Osnovni model direktorskega pisarniškega stola Pilot je na voljo v črnem podnožju in blazinjenju v kombinaciji usnja in alcantare v treh osnovnih barvah ( črna, rjava in rdeča), z doplačilom je mogoče dobiti tudi Pilota v sivi barvi. Prav tako se lahko odločite za kromirano podnožje. Usnjeni stoli niso priporočljivi za osebe, ki se prekomerno potijo.

Vzmet je zaradi blazinjenja v usnju in rahlo trša od ostalih modelov, vendar vseeno omogoča aktivno sedenje. Zaradi dizajna in tkanine je stol SpinaliS Pilot najprestižnejši v družini SpinaliS.

Dodatne informacije

Teža 29 kg
Dimenzije 101 × 58 × 66 cm
Ogrodje

Črno ogrodje, Krom ogrodje

Barve tkanin

L302 rdeča, L723 siva, L819 rjava, L904 črna

Model

SpinaliS Pilot

Back To Top