skip to Main Content

SpinaliS Hacker

890,00 1.121,80 

Šifra: 263 Kategorija:

Opis

Računalniški stol, ki skrbi za vaš hrbet med delom! 

Nazadnje so celo računalniški fanatiki našli zaveznika – računalniški stol SpinaliS Hacker.

Računalniški stoli SpinaliS ponujajo aktivno sedenje, kar prinaša nešteto prednosti. V prvotno korist, ki vam jo lahko ponudijo le ergonomski računalniški stoli SpinaliS, je nenehno krepitev hrbtnih mišic, saj je sedež, obešen na vzmeti, mobilen, zaradi česar vaše celotno telo lovi in ​​vzdržuje centralno ravnovesje.

Računalniški stoli SpinaliS Hacker imajo pomičen in po višini nastavljiv sedež. Dinamičen sedež, ki vas spremlja pri vaših gibih in vas spodbuja k ohranjanju ravnotežja, ne omogoča napačne drže stolov s fiksnim sedežem in tako skrbi za pravilno sedenje za računalnikom. Hrbet z ukrivljenostjo, podobno hrbtenici, spremlja vaše gibanje, skupaj z nasloni za roke pa je nastavljiv po višini.

Opcije stola SpinaliS Hacker

Osnovni model računalniškega ergonomskega stola SpinaliS Hacker je na voljo s črno konstrukcijo in blazinjenjem v devetih različnih barvah. Oblazinjenje je iz bombažne tkanine iz imitacije usnja (Renna, italijanskega porekla), prijetne na dotik in enostavne za vzdrževanje. Kot možnost je na voljo tudi v kromirani konstrukciji in nestandardnih barvah.

Računalniški stoli Hacker so najbolje prodajani model v družini SpinaliS. Njegovo ime je všeč vsem, ki veliko časa preživijo za računalnikom, tako v pisarni kot doma. Računalniški stol Hacker je model, ki ga imajo radi predvsem moški, pogledajo pa ga tudi nekatere ženske. Za višje osebe pa priporočamo model SpinaliS Navigator.

Pred nakupom ergonomskega računalniškega stola SpinaliS svetujemo, da preizkusite / si ogledate vse modele ergonomskih računalniških stolov SpinaliS, da izberete model, ki vam je najbolj všeč in ki bo postal najboljši prijatelj vašega hrbta.

računalniški stol

Dodatne informacije

Teža 18 kg
Dimenzije 58 × 53 × 62 cm
Ogrodje

Črno ogrodje, Krom ogrodje

Barve tkanin

R901 bela (€+), R119 bež (€+), R201 oranžna, R303 rdeča, R304 bordo, R500 temno modra, R502 kraljevsko modra, R604 temno zelena, R711 siva, R824 rjava, R904 črna

Model

SpinaliS Hacker

Back To Top