skip to Main Content

SpinaliS Spider

1.280,00 1.467,88 

Šifra: 321 Kategorija:

Opis

Ergonomski pisarniški stoli SpinaliS Spider bodo poskrbeli, da boste na delovnem mestu opazni

Ergonomski pisarniški stoli SpinaliS Spider z mobilnim sedalom silijo uporabnika k aktivnem sedenju in k vzravnani drži.

Prisilna drža, ki jo imamo v času sedenja vpliva negativno na mišice ledvenega predela in posledično poveča pritisk na medvretenčne ploščice. Obremenilni pritisk pri odraslem človeku povprečne rasti in teže na medvretenčne ploščice je pri različnih telesnih držah različen: 100kg, če stojimo, 175 kg če sedimo. Če tudi vi presedite več ur v sedečem položaju ste se verjetno že srečali z bolečino v hrbtenici.

Sedalni del je nastavljiv po višini, prav tako tudi naslon in ročice. Ledveni del je oblazinjen, kar udobno podpre hrbtenico. Ergonomski pisarniški stoli SpinaliS Spider imajo futurističen dizajn in prepričani smo, da vas bodo navdušili.

Ergonomski pisarniški stoli SpinaliS Spider so bili izdelani s posebnim čutom za estetiko. Spider je res všečen. Sedenje na njemu je nekaj posebnega, širši naslon pa nudi prijeten občutek udobja. Prav tako ima tudi sedalni del nekoliko večji od ostalih delovnih stolov.

Ergonomski pisarniški stoli Spider se odlično zlijejo v vsako pisarno, prav tako pa so lahko kot modni dodatek v dnevni sobi in služijo zdravemu sedenju v dnevni sobi pri gledanju televizije ali branju. Marsikateri uporabnik, ki zamenja sedežno garnituro ali fotelj za Spiderja je navdušen. Novodobne sedežne garniture so res lepe in moderne, vendar marsikomu predstavlja večurno sedenje na njih bolečino, saj v večini niso ergonomsko zasnovane.

Opcije modela SpinaliS Spider

Pri ergonomskem pisarniškem stolu Spider smo se odločili za kombinacijo prestižne tkanine alcantara in tkanine, kar stolu daje tudi eleganco. Osnovni model je na voljo v črnem ogrodju in v treh barvah; črna, modra in rdeča. Na stolu Spider se udobno počutijo tudi osebe z močnejšo postavo ali osebe, ki jim je udobje na prvem mestu.

Dodatne informacije

Teža 19 kg
Dimenzije 67 × 58 × 64 cm
Ogrodje

Črno ogrodje, Krom ogrodje

Barve tkanin

A302 rdeča, A502 kraljevsko modra, A904 črna

Model

SpinaliS Spider

Back To Top