skip to Main Content

SpinaliS Navigator

999,00 1.263,74 

Šifra: 304 Kategorija:

Opis

Pisarniški stoli z visokim naslonom SpinaliS Navigator se prilagodijo vašemu telesu

Pisarniški stoli SpinaliS Navigator vam tako kot ostali stoli SpinaliS ne dovoli jo nepravilnega sedenja. Kar pa ne moremo trditi za stole s fiksnim sedalnim delom. Pisarniški stol Navigator s svojim gibljivim sedalnim delom sledi nagibu vašega telesa in skrbi, da ste v času sedenja vedno v pravilnem položaju.

Sedalni del je nastavljiv po višini, prav tako tudi ročice in naslon. Naslon sledi nagibu telesa in mu sledi, tako naša hrbtenica najde oporo v kateremkoli položaju. Oblazinjenost ledvenega dela nudi dobro počutje in hkrati oporo, ko se naslonite in spočijete hrbet.

Pisarniški stol SpinaliS Navigator ima visok, v celoti oblazinjen naslon in s tem nudi udobno sedenje in oporo hrbtenici. Ima tudi nekoliko širši in daljši sedalni del kot je pri Apollu in Hackerju.

Pisarniški stoli SpinaliS poskrbijo za ergonomijo na delovnem mestu in hkrati zadostijo vašim estetskim pričakovanjem. Pisarniški stol Navigator se lahko čisto zlije v vašo pisarno. Lahko ga izberete v nevpadljivi barvi, lahko pa se odločite za nekoliko živahnejši barvni odtenek. Pri nakupu SpinaliS stola govorimo o dolgoročni investiciji in o investiciji v lastno zdravje. Zavedati se je potrebno, da imamo le eno hrbtenico, ki jo je treba varovati. Naj vam bodo pisarniški stoli SpinaliS v pomoč na delovnem mestu. Poskrbite za zdravo sedenje čimprej in hrbtenica vam bo neizmerno hvaležna.

Opcije stola SpinaliS Navigator

Osnovni model je na voljo v črnem podnožju in v šestih barvah mikrofibre. Seveda lahko izberete tudi kromirano podnožje in nestandardno barvo Renna. Lahko pa se odločite tudi za blazinjenje v tkanini Renna (bombažna tkanina obdelana v videz usnja).

Pisarniški stol Navigator z visokim naslonom odgovarja višjim osebam ali vsem tistim, ki želijo poleg naslona za hrbet še naslon za glavo.

Dodatne informacije

Teža 20 kg
Dimenzije 67 × 58 × 64 cm
Ogrodje

Črno ogrodje, Krom ogrodje

Barve tkanin

D327 rdeča, D715 siva, D800 svetlo rjava, D203 oranžna, D402 bordo, D503 temno modra, D510 mornarsko modra, D605 temno zelena, D817 temno rjava, D904 črna, R104 rumena (€+), R127 zelena (€+), R201 oranžna, R303 rdeča, R304 bordo, R405 vijola (€+), R409 roza, R410 fuksija (€+), R500 temno modra, R502 kraljevsko modra, R512 sinje modra, R604 temno zelena, R711 siva, R824 rjava, R904 črna

Model

SpinaliS Navigator

Back To Top