skip to Main Content

SpinaliS Basic

740,00 946,18 

Šifra: 232 Kategorija:

Opis

Otroški pisarniški stol SpinaliS Basic – prvi v družini SpinaliS

Zdrav način sedenja se je začel prav s stolom SpinaliS Basic. Model Basic velja za manjši pisarniški stol in je zato tudi lahko vodljiv. Prav zato je najbolj primeren kot otroški pisarniški stol. Ta otroški pisarniški stol ima okrogel sedalni del, ki se nagiba v vse smeri, sledi nagibu telesa in uporabnika sili k pravilni drži, kot se to zgodi na stolih s fiksnim sedalom. Ledveni del ima zelo izrazite blazinice, ki nudijo uporabniku odlično podporo. Sedalni del je nastavljiv po višini, prav tako naslon in ročice. Naslon sledi nagibu telesa, ni pa tako visok kot je pri ostalih modelih SpinaliS stolov. Prav zato je priljubljen nižjim osebam in otrokom.

Otroci imajo ponavadi ogromno energije. Sedenje na stolu jim predstavlja težavo. Otroški pisarniški stol SpinaliS Basic pa omogoča otrokom tudi, da ta višek energije na gibljivem sedalu porabijo, ne počutijo se tako priklenjeni kot na stolu s fiksnim sedalom, skratka to gibanje jim je fascinantno.

SpinaliS Basic pa ni samo otroški pisarniški stol, obožujejo ga tudi ženske nižje rasti.

Več o tem zakaj je pomembno začeti že pri otrocih si preberite na povezavi https://www.ergonomski-stol.si/otroski-stoli-spinalis/

Opcije stola SpinaliS Basic

Osnovni model otroškega pisarniškega stola Basic je na voljo v črnem podnožju in v devetih barvnih odtenkih tkanine Renna. Renna je bombažna tkanina obdelana v videz usnja in je zelo prijetna na dotik. Vsebuje cca 80% bombaža zaradi katerega tkanina diha in 20% poliuretana. Je zelo odporna in enostavna za vzdrževanje, saj jo le pobrišemo z mokro krpo. Kot opcijo lahko izberemo tudi kromirano podnožje in nestandardne barve.

Otroški pisalni stol Basic je prava izbira za vas ali za vašega otroka. Za otroke ponujamo tudi nestandardne barve svetlejših in prijaznejših odtenkov, ki se lepše podajo v otroške sobice.

Za zdravo hrbtenico vas in vaših otrok si privoščite pisarniški stol SpinaliS Basic!

otroški pisarniški stol

Dodatne informacije

Teža 18 kg
Dimenzije 58 × 53 × 62 cm
Ogrodje

Črno ogrodje, Krom ogrodje

Barve tkanin

R901 bela (€+), R119 bež (€+), R127 zelena (€+), R201 oranžna, R303 rdeča, R304 bordo, R410 fuksija (€+), R500 temno modra, R502 kraljevsko modra, R604 temno zelena, R711 siva, R824 rjava, R904 črna

Model

SpinaliS Basic

Back To Top