skip to Main Content

SpinaliS Rodeo

776,00 826,03 

Šifra: 252 Kategorija:

Opis

Stol jahač – bodite drugačni na stolu s sedlom in brez rokonaslonov

Sedenje na stolu SpinaliS posnema terapevtsko žogo, ki ga že leta priporoča za krepitev trebušnih mišic hrbta in tako preprečuje bolečine in poškodbe. Zahvaljujoč mobilnemu sedežu, ki sledi nagibom vašega telesa, hrbtenica vedno ostane v pravilnem položaju.

Najnovejši izdelek je stol SpinaliS Rodeo, stol jahač brez rokonaslonov, ki s futuristično zasnovo že osvaja skandinavski trg. Ta pisarniški stol je mešanica inovativnega dizajna in mehanizma, ki posnema sedenje na žogi. Primeren je tako za dom kot pisarno. Dvižnik se lahko dvigne res visoko,  zato je idealen za tiste, ki imajo zelo visoko delovno mesto ali zelo visoke ljudi. Za tiste, ki ne želite zelo visokega sedala, si lahko naročite tudi nižjega. Edinstven dizajn novega ergonomskega stola jahača Rodeo vam daje možnost uporabe kjerkoli. S svojim videzom izstopa iz povprečja.

Tradicija kakovosti, dolga življenjska doba izdelka, udobje in enostavna uporaba so ključne značilnosti blagovne znamke SpinaliS. SpinaliS Rodeo nudi odlično podporo medenici in izjemno stabilnost. Stol jahač Rodeo brez naslonjala za roke tudi apelira na zobozdravnike, zobne tehnike… in na vse tiste ki ne potrebujejo rokonaslonov. V paleti izdelkov imamo še en stol brez naslonjala za roke – model Smart.

Sedaj, ko je stol jahač zunaj že nekaj let, lahko rečemo, da je uspešno pristal v veliko zobnih ordinacijah, še posebej pa se je obnesel pri zobnih tehnikih, pri maserjih in za raznimi delovnimi pulti. Lahko bi rekli, da je postal ugodnejši nadomestek stola Dent, ki je bil izdelan za zobozdravnike.

Stol jahač ima poseben dizajn, zato mu v naši družini rečemo, da je posebnež med posebneži. Oblika sedla, ki nas postavi točno v okvirje, pa nam daje občutek varnosti in jasne pozicije sedenja.

Opcije stola SpinaliS Rodeo

Osnovni model sedalnega stola je na voljo samo v črni osnovni različici v petih različnih barvah.

Stopite na Rodeo in ostanite na sedlu!

stol jahač

Dodatne informacije

Teža 16 kg
Dimenzije 67 × 58 × 64 cm
Ogrodje

Črno ogrodje

Barve tkanin

D715 siva, D904 črna, R303 rdeča, R711 siva, R824 rjava, R904 črna

Model

SpinaliS Rodeo

Back To Top